Webapplicatie ontwikkelen

Wil je een eigen webapplicatie laten maken, zodat jij en je medewerkers op een gemakkelijke manier buiten de deur kunnen werken? Of misschien wil je wel dat jouw klanten je producten kunnen kopen via een app? EigenSteil maakt webapplicaties op maat. Iedere webapplicatie die wij ontwikkelen komt tot stand na uitvoerig overleg met jou. Wij denken hierin kritisch met je mee, zodat er een optimaal resultaat ontstaat wanneer je een webapplicatie hebt laten maken door onze experts.

Webapplicatie laten maken die overal toegankelijk is? Neem contact op met de expert

Wanneer je dit wenst, maken wij webapplicaties op maat die overal ter wereld via een internetverbinding toegankelijk zijn. Wil je toch liever dat jouw app alleen toegankelijk is voor medewerkers via een intranetverbinding? Bijvoorbeeld omdat je op deze manier vertrouwelijke gegevens wilt delen? Het is allemaal mogelijk als je jouw webapplicatie door ons laat ontwikkelen.

Gemakkelijk jouw werkzaamheden uitvoeren met webapplicaties op maat

Wil je op een eenvoudige manier jouw werkzaamheden uitvoeren? Wil je bijvoorbeeld gemakkelijk jouw boekhouding doen op afstand, of wil je jouw klanten de mogelijkheid geven via een applicatie jouw producten te kopen. Met de webapplicaties op maat van EigenSteil is het allemaal mogelijk! Wij kunnen de webapplicatie op zo'n manier ontwikkelen dat er ook een koppeling is met bijvoorbeeld jouw boekhoudsysteem of webshop.

Goed beveiligde webapplicaties op maat

Wanneer je jouw klanten of medewerkers de mogelijkheid wilt geven om samen te werken met jouw bedrijf via webapplicaties op maat, is een goede beveiliging natuurlijk belangrijk. Daarom zijn alle webapplicaties die je door ons laat ontwikkelen beveiligd volgens industriële standaarden. Zo kun je een veilige webapplicatie laten maken die voldoet aan een aantal eisen:

  • Veilig in gebruik
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooie intuïtieve lay-out
  • Ook te gebruiken op tablets en mobiele telefoons met zowel iOS als Android