Webapplicatie ontwikkelen

Wij digitaliseren jouw processen

'Kan dat niet automatisch? Dat moet toch véél makkelijker kunnen?' Vragen waar jij waarschijnlijk ook over nadenkt wanneer je jouw idee of bedrijfsproces in kaart brengt. Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke webapplicaties met toegevoegde waarde! Online oplossingen waar iedereen blij van wordt!

Iphone

Business logica vertalen naar online oplossingen

Welke handelingen in je dagelijkse werkzaamheden kosten veel tijd, geld of zijn foutgevoelig en kunnen ook geautomatiseerd worden? Samen met jou gaan we dit graag onderzoeken. Neem ons mee in jouw business logica en wij vertellen jou hoe we dit kunnen vertalen naar een online oplossing!

De kracht van eenvoud

Keep it simple! Voordat we ook maar één letter programmeren is het belangrijk om te weten wie de doelgroep of de eindgebruiker is van de webapplicatie. Wat zijn de verwachting ten aanzien van vormgeving, positie van elementen en gebruik van functionaliteiten. Eenvoud en gebruiksvriendelijkheid staan hierbij centraal om zo het maximale rendement te behalen.

Samen werken we aan resultaat!

Wij zijn je partner, niet je leverancier. Volgens een gestructureerde methode gaan we samen aan de slag om het einddoel in kaart te brengen. We maken de mockups, definiëren de functionaliteiten en werken dit uit tot een volledig plan van aanpak. De ontwikkeling van de webapplicatie gebeurt in kleine stappen (sprints) waardoor je gedurende het hele proces nauw betrokken blijft. Zo werken we samen aan een optimaal resultaat!

Ook na oplevering staan we natuurlijk voor je klaar: korte lijnen, heldere afspraken en een snelle doorlooptijd!